Pri dopravnej nehode v Sabinove sa zranilo osem ľudí

15.09.2006 Sabinov

Sabinov 15. septembra (TASR) - Tri osobné autá sa zrazili vo štvrtok neskoro večer na ceste prvej triedy v Sabinove. Všetci traja vodiči a tiež päť spolucest...
Sabinov 15. septembra (TASR) - Tri osobné autá sa zrazili vo štvrtok neskoro večer na ceste prvej triedy v Sabinove. Všetci traja vodiči a tiež päť spolucestujúcich utrpeli pri dopravnej nehode rôzne zranenia, ktoré si vyžiadajú práceneschopnosť od 10 do 42 dní.

Nehodu zavinil 19-ročný vodič Škody Favorit s prešovským evidenčným číslom, ktorý na priamom úseku cesty s prevýšením a súvislou deliacou čiarou chcel predísť pred ním idúci Renault. Zrazil sa pritom s protiidúcim Audi a následne aj s Renaultom. Náraz odrazil obidve autá mimo vozovku, kde sa prevrátili na strechu.
Požitie alkoholických nápojov u vodičov nezistili. Podrobnosti vyšetrujú dopravní policajti Okresného dopravného inšpektorátu v Prešove.
Tlačová hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Magdaléna Fečová doplnila, že vo štvrtok zaznamenali na území kraja 25 dopravných nehôd, pri ktorých jeden človek prišiel o život, piati sa zranili ťažko a traja ľahko. Hmotné škody presiahli milión korún. Najviac - šesť nehôd bolo na cestách Popradského okresu a po päť na cestách v okresoch Vranov nad Topľou a Bardejov.
 

Vyberte región